P99:4
Stöd föreningslivet. Spela
oddset på allsvenskan.
Prova även bingo.
Silvermedalj i Hillas Minne 2009
I helgen spelade P99 lag 4 turneringen Hillas Minne på Nacka IP och tog hem välförtjänta silvermedaljer. I hällande regn på lördagens förmiddag lyckade Enskedes killar vinna båda sina gruppmatcher mot Saltsjöbadens IF med 3-0 och Hanvikens SK med 6-0 efter mycket fint spel. Som gruppsegrare fick de möta Ingarö IF i kvartsfinalen på eftermiddagen och även här blev det en välförtjänt seger med 5-1.

På söndagsmorgonen i ett riktigt busväder spelades semifinalen mot ett starkt Bele Barkarby och efter halva första halvlek började målen trilla in efter fint passningsspel, segersiffrorna blev till slut 5-3. I finalen ställdes Enskedelaget mot Djurgårdens IF som inte släppt in nåt mål i turneringen. Killarna kämpade tappert mot ett spelskickligt DIF och fick till slut kapitulera och låg under i halvtid med 0-3. Dessutom fick Enskedes duktige målvakt olyckligtvis utgå pga skada. Matchen slutade 0-8 efter en välfrtjänt seger till DIF men Enskedekillarna får ändå vara nöjda med att återigen ha nått ända till final, det för tredje gången i rad nu i cupsammanhang!

Pojkar födda 99
Semi #1 Saltsjöbaden - Djurgården 0-12
Semi #2 Bele Barkarby - Enskede IK lag 4 3-5
Placering 3-4 Saltsjöbaden - Bele Barkarby 3-2

FINAL Djurgården - Enskede IK lag 4 8-0
Segrare i Stockholmsmästerskapen 2008
Enskedes P99 lag 4 vann i helgen Stockholmsmästerskapen 2008 som Djurgården IF anordnade (28 lag deltog). Enskedelaget som för första gången ställde upp i en 7-manna cup lyckades med att komma tvåa i sin grupp efter Värmdö IF genom två segrar mot Djurgården IF 7 och Assyriska FF men med en förlust mot Värmdö IF i gruppen.

Därefter väntade Älta IF i åttondelsfinalen som vanns av Enskede med 4-2 efter straffar och förlängning (2-2 vid full tid). I kvartsfinalen besegrades Djurgården IF 1 med 1-0 i sista minuten. I semifinalen väntade Bromstens IK och där kvitterade Enskede i slutminuten till 2-2 med en bicycleta på hörna! I efterföljande förlängning gjordes inga mål och matchen fick avgöras på straffar och även där vann Enskede med 5-4 (2-2 vid full tid).

Slutligen i finalen mötte laget återigen Värmdö IF som även de gått hela vägen, en mycket välspelad match trots hällande regn mot ett starkt Värmdö IF slutade även den oavgjort efter förlängning. Straffläggningen vanns även här av Enskede med 4-2 (1-1 vid full tid) efter storspel av Enskedes duktige målvakt.

Stort Grattis till alla 13 killar i laget som gjorde en mycket stark insats och avslutade säsongen på allra bästa sätt!
Denna hemsida är skapad i anySite