P05:7
Stöd föreningslivet. Spela
oddset på allsvenskan.
Prova även bingo.
Enskede IK pojkar 05 lag 7

Välkommen till webbsidan för Enskede pojkar 05 lag 7 - grå tröjor. Läs gärna anteckningarna från föräldramötet 1 april 2012. Du hittar dem längst ned på den här sidan.

Vinterträning

Välkommen till vinterträningen inomhus.

Tid: söndagar klockan 09:00-10:00. 

Plats: Bagarmossens skola

Om du inte kan komma på en träning mejlar du med fördel till någon av tränarna eller Jimmy Wong. Då kan vi planera träningen bättre. Behöver ni köpa skor eller annan utrustning? Som medlem i Enskede IK har du rabatt på Stadium i Globen och Sickla.

Spelartruppen

Vill du se vilka som spelar i laget? Du hittar bilder via länken http://p05-7.blogspot.se/.

Tränare och lagledare

Jimmy Wong, lagledare
jwong@ixiacom.com
0708-102331

Niclas Larsson
nlarsson@emporiumpartners.com
Mobil: 070-491 48 03

Dan Nilsson 
dan.nilsson2@gmail.com

Odd Sangüesa-Lundström
info@oslservice.se

Ulf Lundberg
ulflun@gmail.com
Mobil: 0708-54 46 59

Daniele Marletta
marletta@hotmail.com

 

 

Anteckningar föräldramöte 2012-04-01

Närvarande

Ledare: Odd Sangüesa Lundström, Daniele Marletta, Niclas Larsson, Ulf Lundberg, Dan Nilsson

Lagledare: Jimmy Wong

Föräldrar till spelare: Axel Engström, André Hultin Öberg, Elvis Lindroth, Svante Kokkonen, Hugo Springer, Theo Nylander Vårdal, Henrik Svanberg, Adam Osman

1. Inventering av laget (hur många är vi nu till våren)

Vi är nu 24 anmälda spelare i laget, varav 6 spelare inte har deltagit eller hört av sig sedan början av höstsäsongen. Vi bör inte vara fler än 25 spelare i laget för att kunna bedriva meningsfull verksamhet. Det finns 3 spelare som är intresserade av att börja. Beslut fattas att betrakta de 6 spelare som inte alls har deltagit sedan höstsäsongen som ej medlemmar. Beslut fattas att ta in 3 nya spelare som har anmält intresse i laget.

2. Info angående hur mycket var och en skall betala för vinterträningen

Vinterträningen kommer att kosta 150 kronor per spelare för de som har deltagit/anmält till vinterträning. Besked om inbetalning kommer.

3. Info om lagpeng vår/höst

Beslut fattas om att varje spelare ska betala 200 kronor per säsong (400 kronor per år) till lagkassan. Lagkassan ska användas till:
• Inköp av material; repstegar, uppblåsbara mål, målvakthandskar, etc.
• Buffert för inbetalning då vi deltar i en cup. Observera att varje spelare som deltar i en cup måste betala avgift, lagkassan används så att inte lagledaren behöver använda egna medel för att betala cup-avgift innan alla som vill delta har betalat.

4. Dresscode till träning och match

Alla spelare ska vara klädda i enhetlig klädsel både under träning och match. Stadium i Globen och i Sickla har en separat hörna med kläder för Enskede IK.

Klädsel:
• Gråa träningströjan.
• Röda strumpor.
• Benskydd.
• Svarta shorts.

På match används svart matchtröja (målvakt bär orange tröja). Observera att spelare ej får ta med matchtröja hem efter avslutad match.

Grässkor får ej användas vid spel på grus, observera att om grässkor används på annat underlag än gräs så orsakar det stora slitningar på knän och leder. Det vanligaste spelunderlaget de närmaste åren är grus, därefter konstgräs, naturgräs är sällsynt. Grusskor rekommenderas, notera att det går bra att använda grusskor även på konstgräs. Det finns skor speciellt avsedda för konstgräs, köp hellre sådana än naturgrässkor.

5. Lagets policy angående cupspel (kostnad)

Varje spelare betalar avgift med egna medel, lagkassan används som buffert då avgiften måste betalas då laget anmäls till cupen. Cup avgift är ca 100-200 kronor per spelare och cup. Avgiften varierar beroende på antalet spelare (från vårt lag) som är anmälda och cup-avgiften.

6. Utse en kassör

Joakim Svanberg utses till kassör.

7.  Policy angående kost/mat på match och cupdagar

Vid match och cup (gäller även träning) vill vi att era barn inte äter eller dricker läsk, godis, saft ( m.a.o snabbt socker) etc. Ledarna för laget påminner barn och föräldrar om det innan match. Vid match bör man ofta ta med matsäck, ta då med näringsriktig mat, smörgås, pastasallad, frukt, etc. Drick vatten eller mjölk.

8. Tränarnas önskemål/regler gällande träningar

• Om du vet att ditt barn inte kan deltaga vid träning, meddela gärna detta i god tid innan, helst senast dagen före träning, detta för att underlätta planering för träningspasset. Det är ofta nödvändigt att anpassa träningspassets innehåll efter antal spelare.

• Vid match och cup är det mycket viktigt att meddela i god tid om du vet att ditt barn inte kan deltaga, kommer senare, eller behöver gå tidigare. Detta för att underlätta planering.

• Vid match eller cup står föräldrar på motsatt sida av fotbollsplanen, d.v.s inte tillsammans med ledare och spelare. Föräldrar får gärna uppmuntra och applådera men bör absolut inte ge instruktioner, detta gäller även under träning.

• Om du som förälder märker att ditt barn är ofokuserad under träning eller match, och ej lyssnar på upprepade tillsägelser från ledare kan du säga till ditt barn.

9. Kafeteria - Enskede IP

Under 2012 ska laget bemanna kafeterian på Enskede IK med 2 personer under 4 timmar den 25/5. Den som är intresserad att hjälpa till anmäler det till lagledaren. Kommande år kommer vi att bli tilldelade mer tid att bemanna kafeterian på Enskede IK, vi behöver därför en kafeteria-ansvarig. Uppgiften för kafeteria-ansvarig är att se till att kafeterian är bemannad under de tider som vi har blivit tilldelade, det rekommenderas att kafeteria ansvarig följer spelarlistan i bokstavsordning och utser föräldrar till 2 spelare per gång. Man bör vara 2 som bemannar kafeterian. Barn kan även följa med. Ledare och Lagledare är befriade från att bemanna kafeterian.

 

Denna hemsida är skapad i anySite