P05:3
Stöd föreningslivet. Spela
oddset på allsvenskan.
Prova även bingo.
Pojkar -05 Tallkrogen

Cuper våren 2013

I vår spelar vi dels S:t Erikscupen, dels Globen Cup som arrangeras av Enskede IK på konstgräsplanen 5-7 april 2013. Två lag är anmälda till varje cup så att alla killarna får spela mycket. 

Inomhusträning HT-12

Inomhusträningen börjar den 10 november 2012 kl. 11-12 i Gubbängsskolans gymnastiksal (den bredvid/i anslutning till simhallen). Schemat över vilken förälder som håller i vilken träning finns under fliken "Schema föräldrar vintern 12/13".

Vill du vara tränare?

Fotbollsträningen bygger på att vi som föräldrar ställer upp och är tränare, lagledare mm. Vi har turen att Åsa (Svantes mamma) och Ketil (Villes pappa) ställer upp som fasta tränare men då laget är så pass stort behövs två tränare till per träning. Är du intresserad av att ställa upp? Kanske inte varje gång men då och då? Enskede IK betalar tränarkurser för intresserade (OBS man kan även vara tränare utan att gå kurs). Kontakta en av våra lagledare, Gabriella Lindquist, gabriella.lindquist@sofi.su.se, eller Markus Koppari, markus.koppari@glocalnet.net, för mer information.

Bra träningsövningar hittar du här http://ovningsbanken.svenskfotboll.se/login.aspx?ReturnUrl=%2fdefault.aspx

Denna hemsida är skapad i anySite