P00:1&2
Stöd föreningslivet. Spela
oddset på allsvenskan.
Prova även bingo.
Nya hemsidan sjösatt!
Läs mer
Första serie matchen

Nu stiger spänningen, första serie matchen mot Lidingö hemma på Gubbängens BP.

Tyvärr finns det inte omkläddningsrum att byta om i på Gubbängens BP. Därför träffas vi på Enskede IP kl 10.15 för att ladda till match.

Vi tar oss till Gubbängens BP kl 10.50 för Giullos uppvärmning. Vi får hoppas på fint väder, stor publik och kanon fotboll.

Mvh Johan 

Nya hemsidan

Bästa föräldrar

Sedan en tid är det ju jag, Sofia, som administrerar hemsidan och det ska medges att det inte har hänt mycket här på sistone. EN förklaring är att vi inväntar en ny sida, som kommer att vara fantastiskt fin och informativ. När vi fått bilderna från dagens fotografering lanserar vi den nya. Så hav tålamod. Och har ni foton eller filmer ni vill dela med er av, mejla gärna till mig. 

Sanktan! Kolla in motståndet i vårens serie.
Läs mer
Provträning

Truppen består för närvarande av 13 killar men vi vill förstärka truppen med ytterligare några spelare.  Är du intresserad av att provträna så skickar du ett mejl till johan.odelberg@deneef.se , eller sms-ar 070-563 15 11.

Hos P00:1 får du möjlighet att spela en snabb och attraktiv fotboll, tillgång till bra träningsmöjligheter och ett riktigt bra kompisgäng.

I mejlet eller sms så ska ni fylla i denna information.

1. Namn och telefonnummer

2. Vilken klubb du spelar i

3. Position

1 2 Nästa »
Denna hemsida är skapad i anySite