Lag Nyheter
Stöd föreningslivet. Spela
oddset på allsvenskan.
Prova även bingo.
P02:1&10 - Silver i AIK/Vasalund höstcup

I helgen spelade vi AIK/Vasalunds höstcup och kämpade oss hela vägen fram till finalen där Sollentuna blev för svåra. Finalmatchen bjöd på riktigt bra spel och slutade 0-1 efter flera bra chanser från bägge lagen.

Stort GRATTIS till andraplatsen och en stark insats i helgen!
 

Vinst i Hässelby Cupen för F02

Klubbens duktiga F02 segrade i cupen.

Framgång för F02 i Örebro cupen

Ett grymt Enskede Flickor 02 tog sig hela vägen via A-slutspel i till final i ÖrebroCupen. EIK tog en match i taget och spelade bättre och bättre genom turneringen. Härlig kämparglöd och bra passningsspel banade väg till A-semi och slutligen final på söndagen. Motståndet var tufft i finalen där motståndarlaget till slut vann med 2-1. Alla i laget fick mycket välförtjänta silvermedaljer och en stor pokal (störst hittills i samlingen). Mellan matcherna hann vi både se Örebro Slott, äta mjukglass, besöka äventyrsbad och umgås. Kort sagt en mycket lyckad turnering!

F02 vinst i Girls Spring Cup

Det var två lag från F02 som båda gick till A-semifinal – där fick vi möta varandra tyvärr. I den jämna finalen mot AIK (2-2) vann EIK till slut på straffar. En stark insats av båda lagen i denna cup med bra motstånd.

P02:1:10 Grattis! A-final i Sportsgear cup
Ni kämpade er ända fram till en A-final i Sportsgear cup på den allsvenska konstgräsplanen i Tyresö.

Den tjusiga pokalen är ni väl värda.

Nu ser vi fram mot Opel Center cup på EIP den 28-30 oktober. Här blir det 3 matcher i gruppspel om 2*20 min samt minst en slutspelsmatch.

/Ledarna
Denna hemsida är skapad i anySite